Olika bloggportaler

Att blogga är oerhört roligt. Men det kan vara svårt att finna det lika roligt varje dag, hela tiden om man inte hittar en ordentlig och bra bloggportal. Här i Sverige har vi massor av bra och väldrivna portaler som du blir medlem på helt gratis. Tro mig, en bra bloggportal gör att bloggandet blir lätt och rolig samt håller i sig en längre tid. Dem två största bloggportalerna i Sverige är:

Devote.se
Devote drivs av den unga och drivna affärskvinna Michaela Forni. Hon är född 89, bloggar själv på portalen hon är chefsredaktör för och har även skrivit en bok och hållt i diverse evenemang och klubbjobb. Det finns inte mycket hon inte gjort, vilket gör henne till en stor förebild för många unga tjejer. Devote är en fartfylld portal som hänger med i många evenemang och fixar många tävlingar och annat skoj, inte bara i Stockholm utan runtom i hela landet. Det är en lättförstod portal och det finns oerhört mycket hjälp att få när man undrar saker eller behöver ha hjälp. Jag skulle säga att denna portal inriktar sig lite mer på mode och skrivande.

Blogg.se
Blogg.se är en stilren portal men många bra och idérika funktioner. Du kan bland annat välja att bli pro-medlem vilket innebär att du slipper annonser på din blogg, kommer åt finare teman och designer m.m. Köper du PRO för 12 månader ingår det egen domän d.v.s. din bloggadress kommer inte innehålla blogg.se efter sig utan endast .se. Denna portal innehåller mer fotoinritkat än devote.se dvs. dem lyfter fram många fotobloggar och ger tips och idéer för att få bra foton till din blogg. Sedan innehåller även den här portalen mycket mode och stil.